Kørekort – Ikke når du er epileptiker

Af Christine Persson

Fordi at jeg fik konstateret epilepsi så sent har lægerne hele tiden sagt til mig, at jeg nok vil have epilepsi resten af mit liv og derved aldrig ville kunnet få kørekort.
Det har sådan set aldrig rigtig gjort mig noget indtil for et par år siden, hvor der bare begyndte at være så mange grunde til at have et kørekort. For eksempel er det rigtig smart at have et kørekort nytårs aften hvor alle ens venner har været ude at drikke, mens jeg forbliver ædru og jeg derved ville kunnet køre dem hjem. Eller når man står og skal flytte og enten skal have alle sine ting flyttet til sin nye lejlighed eller købe nye møbler i IKEA. Dette er bare 2 eksempler/ Situationer som jeg har stået i hvor jeg tænkte “ Bare jeg havde et kørekort.”

Så for et stykke tid siden så jeg sørme, at bilier, som er selvkørende – altså ikke behøver en ved rattet er begyndt at blive udviklet og der er det så jeg spørger “Må jeg “køre” sådan en bil?”

Jeg ved at jeg nok aldrig kommer til, at køre en bil, men jeg håber da stadig at det kommer til at ske, at reglerne bliver lavet om eller sådan noget, men jeg forstår også grunden til, at jeg ikke må få et kørekort og det respektere jeg.

Så nu spørger jeg jer læsere.
Hvad synes I, må epileptikere køre sådan en bil?
og
Hvad er jeres tanker generelt om at epileptikere ikke må køre bil.

Skriv hvad I synes nedenunder og hvis I har nogle spørgsmål til mig er disse også velkommen.

0

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.