Blog – Ung med Kræft

Jeg er 22 år gammel og studerer Jura på Københavns universitet.Nilas

I foråret 2012 fik jeg konstateret Leukæmi (ALL) og i slutningen af 2012 blev jeg knoglemarvstransplanteret efter et længere behandlingsforløb der indeholdt kemoterapi i høje doser, samt helkropsbestråling.
Jeg har siden efteråret 2013 været tilbage på mit studie, og lever i dag en i større træk almindelig hverdag. Jeg går til løbende kontrol hver 3. måned men kan ellers kalde mig rask.

Min motivation for at skrive denne blog er i høj grad, at jeg selv i løbet af mit forløb manglede en anden ung, der havde været igennem det jeg skulle til at gennemgå, og som kunne svare på mine spørgsmål og forklare hvad jeg skulle igennem med en patients øjne.

Jeg regner med at skrive ca. ét indlæg om ugen, og mine indlæg vil indeholde de følelser og de tanker jeg gjorde mig undervejs i forløbet om mit liv og behandlingen, samt hvilken forandring jeg har mærket i mit liv pga. behandlingen af min sygdom, både fysisk og psykisk.
Jeg vil desuden forsøge så godt jeg kan, at komme med tips og tricks til hvordan man kommer igennem en kræftsygdom og hvordan man bearbejder de kriser man møder undervejs, selvfølgelig med udgangspunkt i mine egne erfaringer hermed.

Spørgsmål er mere end velkommen og jeg skal forsøge at besvare dem så hurtigt og så godt som jeg overhovedet kan.

Læs bloggen her

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.