Glemte at købe æbler

Lørdag var planlagt til endnu en lang tur, gerne op mod 24 km. Ruten er 12 km mod Farum, og så 12 km hjem igen. Der er nogle bakker på vejen, hvoraf den ved Lynge grusgrav er den største.

Når jeg kommer ud på de lange ture, kan jeg mærke at energidepoterne bliver drænet. Jeg har prøvet forskellige typer af løbegel og de virker ikke optimalt for mig. Ved et tilfælde havde jeg et æble med mig i vinters på en længere  løbetur. Dét virkede godt.
Jeg fik dog ikke købt æbler før løbeturen, og afprøvede i stedet en Power Gel, som jeg fik da jeg løb i Berlin.

Turen var årets bedste mål på vejrtrækningen. Ingen brændende fornemmelse i lungerne i løbets start, ingen optræk til anfald,  og rytmen i åndedrættet kom efter 1½ km.  Godt! Jeg vil fortsætte med intervaltræning 10-20-30, jeg tror det hjælper på astmaen.
Det var også årets hårdeste målt på energiforbrug og bensmerter om aftenen og dagen efter. Energi tilskuddet blev indtaget efter ca 16 km, og det både smagte OK (syrligt og sødt), og det gav også energi til musklerne. Men ikke som jeg husker æblerne.

Dagens tur blev på 23,81 km
Samlet træningsdistance er nu 127,65
Mentalt. Helt i top!

0

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.