Blog – Bipolar – under overfladen

Jeg hedder Helene. Jeg er 27 år. Og jeg har en psykisk sygdom.
Mere specifikt hedder min diagnose Bipolar affektiv sindslidelse type II. For dem der ikke kender det, er den det man tidligere kaldte maniodepressiv.
Jeg har været syg i over 10 år. Jeg har haft kontakt med psykiatrien de seneste 5 år og har haft flere indlæggelser.
Jeg har ingen uddannelse udover folkeskolen og går sygemeldt på kontanthjælp.
Min grund til at blogge… Der er mange. Jeg vil gerne gøre opmærksom på de udfordringer man har som psykisk syg, jeg vil gerne kunne hjælpe andre som mig ved at vise dem at de ikke er alene og jeg vil rigtig gerne hjælpe mig selv ved at få sat ord på alle de problemer jeg kæmper med. Men også forhåbentlig for at vise at selvom ting kan se ud på en måde på overfladen, er der uendeligt meget mere nedenunder som folk ikke kan forstå før de ved at det er der.
Til sidst vil jeg nævne at jeg er ambassadør for EN-AF-OS kampagnen og har holdt oplæg om mine erfaringer med bipolar lidelse og depression. Det betyder meget for mig at være med til at nedbryde tabuerne om psykiske lidelser.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.