Om levmedsygdom

LevmedSygdom er for dig, som søger viden, information og inspiration til at leve med din kroniske sygdomme.

På levmedSygdom vil du kunne læse om ligesindedes oplevelser med deres udfordringer i hverdagen – hvordan det påvirker dem, og hvordan de griber deres udfordringer an.

Lige nu kan du læse om Nilas og hans oplevelser med kræft, om Allan og hans liv med sklerose, om Christine og hendes overvejelser om hendes epilepsi og hendes hørevanskelighed, Helene og hendes problemer med sin bipolar sygdom, Lærke der skriver om hvordan hun kæmper for at få magten over de impulser som hendes borderline giver hende, om Nina der langsomt får styr på sin stemme, om Michael og hans hverdagsliv med høretab, erfaringer som forsøgsperson og løb med astma, om Betina der kæmper for at blive mere åben om sin hørenedsættelse

Du har mulighed for at kommentere og komme i dialog med bloggerne, og muligvis selv komme til at blogge, hvis det skulle have din interesse.

Initiativet til hjemmesiden blev taget, da vi selv har manglet viden og kompetencer til at håndtere dagligdagens udfordringer ved egen sygdom, og vi har savnet mulighed for at netværke med ligesindede om, hvordan man lever med sin sygdom i hverdagslivet.

Vi vil være samlingsstedet, hvor almindelige mennesker kan mødes online og dele deres viden og erfaringer om udfordringerne i hverdagen, og hvordan de selv lever med deres sygdom.
Vi vil stille viden, tanker og erfaringer til rådighed ved individuelle blogs. Bloggerne har egen erfaring med den sygdom de blogger om.

Alle bloggere vil gerne kommunikere med læserne via kommentarfelt.

Vi vil lave den fremtidige udvikling sammen med jer brugere.